Höstens skomode

Hösten med dess regn och rusk kräver ett par riktigt bra och snygga skor. I höst ser vi som vanligt att det sker ett uppsving för boots och stövletter. På herrsidan är det dock kängor som gäller.

1875232-kvnna-med-handvaska

I Expressen kan man läsa om höstens snyggaste skor. När det kommer till färgvalet i höst ser det i princip ut på samma sätt som det brukar på hösten. Skorna i svart eller brunt är hetast. En färg som dock kan ses lite som en uppstickare i sammanhanget är vinröd. När det kommer till materialet på skorna är det absolut vanligaste på hyllorna i höst mocka, skinnimitation eller skinn. Precis som föregående år, och faktiskt året innan dess, är det stövletter och boots som är de absolut populäraste modellerna.

Köp skorna online

Var man köper höstens skor beror lite på vad man är ute efter. Om man verkligen vill hitta något unikt och som inte alla kommer att ha på sig den här höst- och vintersäsongen, kan en bra idé vara att leta runt lite på nätet. Det finns mängder av snygga skor online och förutom att man hittar unika skor på nätet, hittar man även skor till bättre priser än vad man hittar i de flesta fysiska butiker. Visst kan det vara bra att testa skorna i butik för att se om de sitter bra. Men sedan är alltså tipset att beställa hem dem från nätet.

Skorna på herrsidan

Vad gäller höstens skor på herrsidan är det inte riktigt bootsen och stövletterna som tar störst plats. De klassiska kängorna är istället de som är värda att satsa på. På cafe.se kan man läsa att speciellt 90-talsfavoriterna Timberland-kängor är på uppgång igen. Om man inte vill gå tillbaka till 90-talet kan man istället satsa på ett par kängor från något av modehusen.