Trend med naturligt hår

Länge har det varit modern att styla sig själv från topp till tå och se så där perfekt snygg ut. Men nu börjar vi se att det naturliga får ta allt mer plats. När det kommer till vårens hårtrender är det nämligen naturligt som gäller.

3587499-woman-receiving-haircut

I ett inlägg som vi tidigare publicerat på den här sajten skrev vi att det blir allt mer populärt med en naturligt snygg hud.

”I en artikel i Expressen kan vi läsa hela 12 expertråd för att man ska få en naturligt vacker hy, som både ser yngre, fastare och friskare ut på samma gång.” Läs mer.

Att se naturlig ut är alltså trendigare än någonsin, och samma sak gäller faktiskt håret. Här kan man läsa att man förra året gick loss fullständigt med färgpenseln och att man i år gör det motsatta. Frisörerna ser nämligen en återgång till det mer naturliga håret. I år vill man gärna framhäva mer personlighet och hur håret ser ut naturligt, än vad man vill göra förra året. En klippning som gör att det naturliga fallet i håret framhävs är absolut hetast. Har man inte så mycket naturligt fall i håret kan man lätt fejka ett naturligt fall genom att göra slarviga vågor i håret med en plattång. Om man går loss med plattången är det dock absolut inte perfekta Hollywood-lockar som gäller.

Slarvig uppsättning snyggast

När det kommer till håruppsättningar är det också naturligt och nedtonat som gäller. De trendigaste uppsättningarna i år är nämligen enkla, lösa och romantiska. Den slarviga tofsen är alltså helrätt och även på modevisningarna hämtade man inspiration från den vanliga tjejen som fixar håret en helt vanlig dag.