Unna dig skönhetsbehandling

Idag är det vanligt att stressa mycket i vardagen. Man har till exempel mycket på jobbet, barn och dessutom ett hem att ta hand om. Att ge sig själv lite egentid och lyx i en vardag som snurrar snabbare och snabbare är väldigt viktigt för att man ska må bra. När den egentiden dessutom gör en vackrare på köpet är det naturligtvis fantastiskt.

Att ligga ned på en skönhetssalong och bli omhändertagen är lite av himmelriket för en stressad själ. Idag finns massor med spännande behandlingar man kan göra, allt från en enkel ansiktsbehandling till fillers, eller en skön och avslappnande massage. Det är de egna behoven som styr valet av behandling. Det finns något för alla.

”Att göra fillers är något som kommit stort den senaste tiden.”

När du vill se piggare ut

Vardagens stress sätter onekligen sina spår i ansiktet. Därför är behandlingar som piggar upp ansiktet och ger mer lyster till hyn otroligt populära. Att göra fillers är något som kommit stort den senaste tiden. Man sprutar helt enkelt in hyaluronsyra, ett ämne som redan finns i kroppen, där det finns linjer och rynkor. Det gör att problemområdena fylls ut och rynkorna blir mindre synliga. Det är en perfekt behandling om man vill se piggare ut men ändå inte är beredd att lägga sig under kniven. En annan behandling om förbättrar hudens struktur är pensling med AHA-syra. Det gör att man blir av med gamla hudceller samtidigt som cellförnyelsen snabbas upp, vilket ger en fräschare hy. Ofta ingår även por-tömning, massage och vård med serum i den här typen av behandling.