Säsongens sminktrender

När höst- och vintersäsongen nu är här innebär det även att det kommit en hel del nya sminktrender. Den här säsongen ser vi bland annat sotade ögon, mörka läppar, rosiga kinder och grafisk eyeliner. Något annat som är helträtt är att börja sminkningen med en bas som passar ens hud som en smäck.

2623145-beauty-portrait

I Expressen kan man ta del av höstens stora sminktrender och som vanligt har man hämtat inspiration från catwalken för att hitta dessa. En trend är att byta ut de somriga nagellacken mot mer mörka och en annan är att matcha det mörka nagellacket med en lika mörk nyans på läppstiftet. Ytterligare en trend som man sett är att sota ögonen dramatiskt á la Chanel. För att få till den perfekta sotningen som ligger rätt i tiden bör man skippa eyeliner och istället använda en ögonskuggspenna eller en mjuk ögonskugga.

Rätt bas räddar looken

Något annat som är trendigt och som faktiskt är det säsong efter säsong, år efter år, är att använda rätt foundation som passar ens hud. Foundation är nämligen sminkets bas och kan rädda vilken look som helst. För att hitta den foundation som passar en gör man rätt i att först söka sig till ett märke som är bra och som garanterat har foundation av bästa kvalitet. Ett sådant märke är faktiskt Paris Berlin och för att få reda på vilket fantastiskt smink de har i sitt sortiment kan man klicka sig vidare.

Fler fina trender

Även i Metro kan man ta del av höstens alla sminktrender och i deras artikel har de bland annat snappat upp trenden med grafisk eyeliner, rosiga kinder och bronzig ögonskugga. Men även här nämner man att de mörka 90-talsläpparna och de mjukt sotade ögonen är så rätt i höst.