Naturligt snygg med tandblekning

Att ha vita, friska tänder är något som länge hört ihop med tanken om skönhet och gör än idag. Har du ett bländande vitt leende och raka tänder ses du snabbt som lite mer attraktiv, men det är inte alla som har vita tänder naturligt och det gör inget – för du kan nämligen bleka dina tänder vita med hjälp av tandblekning.

Om du vill få vitare tänder och ett riktigt Hollywoodleende är det bara genom att göra en tandblekning som du får permanenta resultat. Visst sägs det att viss mat kan hjälpa dig till vitare tänder såsom bland annat Metro Mode vill få dig att tro, men detta stämmer alltså inte. Det enda sättet att få en vitare tandrad är att faktiskt färga dina tänder vita genom en tandblekning.

”Enligt tandläkarna är det enda egentliga sättet att få vitare tänder på att faktiskt bleka dem hos ett proffs eller med proffsgrejer hemma.” läs mer här.

Något som kan vara intressant att veta om man går i tandblekningsfunderingar är att det idag är ganska skonsamt att göra blekningen. Man har nämligen utvecklat produkterna så pass väl att blekningen inte skadar emaljen på tänderna såsom den faktiskt gjorde när tandblekningsfenomenet var något nytt. Idag bleker var och varannan person sina tänder och det är faktiskt lika många män som kvinnor, som gör detta. Men om man ändå bleker tänderna för ett vackrare leende kan det vara bra att samtidigt även passa på att se över sin munhälsa lite extra – eller varför inte ägna sig åt lite anti-age för munnen? Bra tips på hur man undviker till exempel rynkor runt munnen och skador på tänderna är något som tidningen Må Bra har tips på, och dessa kan du läsa genom att klicka här.