Shoppa billigt inom hälsa

2019 går i återhämtningens tecken. Trenderna inom hälsa är framför allt avkoppling, sömn och att gå tillbaka till det naturliga. Vi ser oss om efter superfoods som finns i vår närhet och vi nördar ner oss ännu djupare i kost. Vad som är markant för 2019 är att vi handlar med eftertänksamhet, vi väljer att leta efter billiga erbjudanden på nätet. 

Erbjudanden på nätet är en stor grej som många av oss fått upp ögonen för. Det är enkelt att förstå varför. Internet har en förmåga att sprida ut sina erbjudanden vilket gör att det börjar ta lika mycket tid att handla på nätet som att gå runt i en sedvanlig shoppinggalleria. Sajter som samlar specialerbjudanden och rabattkoder växer sig allt större och många av dem erbjuder just ett brett utbud av hälsa, skönhet, mode – men också litteratur, tidningar och nöje!

Havremjölk, hampa och morötter

Även om vi fortfarande inte släppt får fascination för långväga superfrön som fraktats hit, har vi börjat leta i vår egen bakgård efter hälsosamma alternativ. Visste du till exempel att moroten är en så kallad “superroot”? Den växer så det knakar i Sverige och du kan enkelt odla den själv. Det samma häller havremjölk och hampa, som är riktigt trendigt iår. När det kommer till kosttillskott börjar vi bli bättre på att skräddarsy alternativ som passar just våra egna kroppars behov, och vi börjar bli riktigt vassa på det här med näringslära.

En annan hälsotrend är faktiskt avkopplingen. Kan det vara trendigt att sova? Ja, lite grovt översatt kan man konstatera att det är trendigt att värdera sin sömn. Att gå och lägga sig tidigt har bytt ut det gamla “jag lägger mig alltid sent”, och på Instagram ser man influencers vara uppe tidigt med tuppen. Det verkar vara lite av det hemliga framgångsreceptet…